Adresa
Šarplaninska 139m, Pančevo

Postani član

Kako postati član Udruženja?

Stub i oslonac Udruženja i njegovih rezultata su oboleli, njihove porodice i svi zainteresovani koji su voljni da pomognu za bolje sutra ovoj skupini. Oslanjamo se na velikodušnu podršku naših volontera, donatora i partnera u našoj zajedničkoj misiji da poboljšamo živote obolelih koji žive sa cističnom fibrozom.

Ukoliko želite da budete u toku sa svim novim informacijama, ukoliko Vam je potrebna bilo koja vrsta pomoći, želite da saznate o aktivnostima Udruženja, kao i načinu kako da doprinesete da naši oboleli imaju savremene terapije i lečenje želimo da Vas uputimo da se učlanite u Udruženje CF Srbije i popunite Pristupnicu. Na taj način postajete član naše zajednice koja se bori za prava i potrebe obolelih od cistične fibroze.

Ukoliko ste oboleli/roditelj obolelog biće potrebno da popunite i Podatke o oboleloj osobiIzjavu o davanju saglasnosti kao i, ukoliko je Vaše dete sa CF maloletno Izjavu roditelja o davanju saglasnosti.

Popunjene i potpisane dokumente možete da skenirate i pošaljete na mail cfsrbija@gmail.com, a original da donesete prilikom održavanja prve sledeće sednice Skupštine Udruženja.

Dokumentacija Udruženja CF Srbije